Güneysu Spor Lisesi

Telefon : 0(464) 234 22 93
Belgegeçer : 0(464) 344 30 05
WEB https://rizesporlisesi.meb.k12.tr
Adres : KÜÇÜKCAMİİ MAH. GENÇLİK CAD. GÜNEYSU SPOR LISESI BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 2 GÜNEYSU / RİZE
VİZYON : Vizyonumuz, öğrencilerimizin doğuştan sahip oldukları yeteneklerini geliştirerek; kültür, sanat, spor dallarında en mükemmel eğitim-öğretim ortamını sağlamak; bu yeteneklerini hem ulusal, hem de uluslararası platformda sergilemeleri konusunda gerekli olan özgüveni vererek, onları çalışkan, dürüst, ilkeli, ahlaki ve cumhuriyet değerlerine sahip çağdaş bireyler olarak yetiştirmek sureti ile örnek gösterilen bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, geniş bir ufku, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği esas alan, düşünen, yazan, okuyan, sürekli yeni arayışlar içerisinde olan, gelişmecilikten yana, eşya ve olaylar üzerinde kendi diyalektiğini kurabilen, tarihine, kültürüne ve milletine mensubiyet şuuru kazanmış, çağın bilgi ve birikimiyle donanmış, yarının dünyasında söz sahibi olacak, şahsiyetli gençleri yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30/15:40
Pansiyon : KIZ VE ERKEK
Servis :
Ulaşım : toplu taşıma araçları
Yerleşim Yeri : Güneysu
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 500 m İl merkezine 12 Km
Kontenjan Bilgileri : 60 ÖĞRENCİ
Okulun Sınav Başarı Durumu : YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR
Sportif Etkinlikler : BİR ÇOK BRANŞTA İL BİRİNCİLİĞİ TÜRKİYEDE BAZI TAKIM SPORLARINDA DERECELER BİREYSEL SPORLARDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUKLARI
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK PROJELERİNE KATILIM
Proje Çalışmaları :