100.Yıl'da Güneysu Gazetesi

01.12.2023 61

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıl etkinlikleri ve faaliyetleri kapsamında Güneysu Kaymakamlığı,Güneysu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Hasan DEĞİRMENCİOĞLU ve Muhsin AYHAN öncülüğünde 29 Ekim faaliyetleri ve kutlamalarının yer aldığı,Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal YELEK ve Güneysu Belediye BAşkanı Rıfat ÖZER'in mesajlarının bulunduğu gazete sınırlı sayıda basılarak il ve ilçede bulunan kamu kurumlarına hediye edildi.Gazetenin çıkmasında desteklerini esirgemeyen başta Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal YELEK,Güneysu Belediye Başkanı Rıfat ÖZER ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk KÜLÜNK olmak üzere,Okul Müdürümüz Ahmet ÖZTÜRK,Türk Dili ve Edebiyat'ı öğretmenlerimiz Hasan DEĞİRMENCİOĞLU ve Muhsin AYHAN'a ayrıca tüm emeği geçenlere emekleri ve fedakarlıkları için teşekkür ederiz.

01-12-202301-12-2023